2023-03-09 209 瀏覽
正當你面對緊減重的時候朋友們就會用食物挑戰意志力聽就聽左好耐都終於一吃每樣試左一粒,朱古力味同芝士味。佢地每日都會定時出唔同既味,北角呢間都長期排隊由於新鮮出爐,非常之熱芝士味麻糬波波- 佢都係one bite sized ,好飽滿,熱食時佢中間閃有融融地既芝士(會漏漏地出黎咁)幾煙韌,不過唔知點解偏甜,但芝士味幾特別,咸咸香香,一包有6粒,hkd 35 , 要排隊,如果唔減肥中,會食哂六粒🧀朱古力味:想講呢個係大熱,都係一定要排隊,我都係熱食,由於朱古力同波波都偏甜,呢個簡直岩哂螞蟻🐜口既我,呢個入面係有少少流心的,熱食會好正,同埋佢應該都落左不少既牛酒,所以好香,都係35蚊6粒,都有信心唔係減肥都會食哂六粒咁好食又咁邪惡既野我當然要分哂比最多quota 已朋友啦🤓分享肥胖先係我最大目標值得一排
正當你面對緊減重的時候
朋友們就會用食物挑戰意志力
聽就聽左好耐都終於一吃
麻糬波波

由於新鮮出爐,非常之熱

咁好食又咁邪惡既野

值得一排
2023-02-18
5 分鐘 (堂食)
麻糬波波