2023-08-15
*✲゚*。 🛺人氣韓式復古風大排檔🇰🇷好耐冇食韓國野 再次encore 呢間喺大角咀嘅韓式大排檔😆店內裝修好特別 食物都好高質🤤周圍放滿霓虹光管 鐵桶 汽水膠箱 有大量打卡位📸元朗都有分店 8-12人可以book特色vip房 仲有音響設備🎶🦀 醬油蟹膏蟹肉拌飯紫菜飯加埋蟹子蟹膏同蟹肉 仲有夢王生雞蛋一齊食 真係幾正😍如果蟹膏再多少少就perfect喇💯🍠 甜薯芝士條之前食過新沙洞炸物拼盤 試哂咁多款炸物:炸甜薯芝士條、炸紫菜卷、炸年糕&炸韓式餃子最好食都係甜薯芝士條 所以今次就單點呢個😆🐮 韓式醬牛肉紫菜包飯卷呢個飯卷好足料 麻油味香 👍🏻但我比較鍾意炸蝦芝士紫菜飯卷 因為入面加左芝士🧀🍓 草莓牛奶配蜂巢特飲呢個飲品又靚又好飲😆平時士多啤梨飲品最驚係藥水味 不過呢個完全冇👍🏻杯入面放左一粒蜂巢 加埋草莓牛奶一齊飲個甜度啱啱好😋份量幾多 夠一人飲兩杯🙆🏻♀️p.s. 去到先發現個醬油拼盤優惠延長至8月 我完全miss左🥹$198有一隻醬油蟹 四隻醬油蝦 同一份麻油紫菜飯‼️星期一至四全日/星期五六日7點前供應要1日前打電話嚟預約優惠先得 🙆🏻♀️-✨ 醬油蟹膏蟹肉拌飯 ($118)✨ 甜薯
人氣韓式復古風大排檔🇰🇷
份量幾多 夠一人飲兩杯🙆🏻♀️
$198有一隻醬油蟹 四隻醬油蝦 同一份麻油紫菜飯‼️
星期一至四全日/星期五六日7點前供應
要1日前打電話嚟預約優惠先得 🙆🏻♀️
✨ 醬油蟹膏蟹肉拌飯 ($118)
✨ 甜薯芝士條 ($58)
✨ 韓式醬牛肉紫菜包飯卷 ($98)
✨ 草莓牛奶配蜂巢特飲 (2人份) ($88)
+10% service charge
📍 新沙洞大排檔 @sinsadong.pocha.hk
▫️大角咀大政街10號地舖 (預約電話:2666 6220)
▫️元朗鳳攸南街3號好順景大廈3號舖 (預約電話:2666 6908)