2018-06-13
想食好耐既人氣美式漢堡店諗住平日下午茶時間去食應該人少少唔洗排隊點知⋯⋯我錯了受歡迎既食店無論幾時都係全天候迫爆😓好彩排左一陣就有位餐牌一目了然,最吸引我既當然係佢d burger落好單等左10分鐘就有得食了一行4人,叫左4個burger,一個fries,2杯飲品同1個甜品🤤🤤🤤Shack Stack HKD86大家都好期待的burger配料有生菜,蕃茄,炸芝士大啡菇同肉肉肉果個大啡菇好好食!!!炸得脆之餘又唔會乾身,而且一咬漏到成口成手都係芝士不過唔係芝士控的人可能會覺得over左,因為芝士都確係有d多Cheese Fries HKD36早就聽講呢度既薯條唔係特別出色,果然一食都係無乜特別4個人食一盒過下口癮就算啦Fifty/Fifty HKD$24雖然好想試milkshake,但喺咁多肥膩野底下始終都想飲返d小清新呢杯Fifty/Fifty一半係茶,一半係lemonade,飲落微酸有茶香,好味建議大家叫少冰因為飲到尾太多冰會變淡喔!
諗住平日下午茶時間去食應該人少少唔洗排隊
點知⋯⋯我錯了受歡迎既食店無論幾時都係全天候迫爆😓
好彩排左一陣就有位
餐牌一目了然,最吸引我既當然係佢d burger
落好單等左10分鐘就有得食了
Shack Stack HKD86
大家都好期待的burger
配料有生菜,蕃茄,炸芝士大啡菇同肉肉肉
果個大啡菇好好食!!!
炸得脆之餘又唔會乾身,而且一咬漏到成口成手都係芝士
Cheese Fries HKD36
Fifty/Fifty HKD$24