人氣店*燒烤堂*食物款式超過100款 相信要幫襯多兩三次先試勻晒全部item🤩價錢親民 樣樣都想試嘅情況👉🏿👈🏻Order咗以下一大堆食物🤞🏻🤞🏻🍡🍡🍡串燒🍡🍡🍡🍢豚肉節瓜波板糖(附月見)❣️🍢焦糖青蘋果鵝肝多士❣️🍢鹽燒手釣墨魚鬚❣️🍢蒜蓉燒蟶子❣️🍢芝士燒元貝❣️🍢芝士燒廣島蠔 (2隻)❣️🍢蒜茸燒廣島蠔(2隻)❣️🍢鹽燒白鱔🍢鹽燒豚肉荔枝卷🍢福岡味增松板猪🍢厚切鹽燒牛舌腩🍢鹽燒A4宮崎和牛🍢鹽燒原塊雞皮❣️🍢蜜糖燒菠蘿❣️🍢汁燒鮮雞肝上面❣️屬必點item🫶🏻❣️鹽燒原塊雞皮 一大塊雞皮脆卜卜 送啤酒一流❣️芝士燒廣島蠔 ❣️芝士燒元貝平時食嗰啲燒蠔細細粒😅 呢度燒蠔大大粒好飽滿 元貝超厚肉 燒得啱啱好 嫩滑鮮甜海量芝士鋪面 食到我舔舔脷😋❣️豚肉節瓜波板糖(附月見)一層節瓜一層豚肉 卷成波板糖形狀 蘸上蛋黃令人食指大動❣️焦糖青蘋果鵝肝多士多士面鋪上一件厚厚鵝肝 中間夾着青蘋果片 大大減低油膩感 不錯的組合🤩❣️蜜糖燒菠蘿燒菠蘿爽甜多汁 清清味蕾😮‍💨🍻Sapporo Premium Draft日本生啤買一送一 食串燒點都要Beer一Beer🍺🧉新鮮椰青(個)我最鍾意❤️解渴透心涼

🍡🍡🍡串燒🍡🍡🍡

❣️芝士燒廣島蠔 ❣️芝士燒元貝
平時食嗰啲燒蠔細細粒😅 呢度燒蠔大大粒好飽滿
元貝超厚肉 燒得啱啱好 嫩滑鮮甜
海量芝士鋪面 食到我舔舔脷😋

❣️豚肉節瓜波板糖(附月見)
一層節瓜一層豚肉 卷成波板糖形狀 蘸上蛋黃令人食指大動

❣️焦糖青蘋果鵝肝多士

❣️蜜糖燒菠蘿
燒菠蘿爽甜多汁 清清味蕾😮‍💨

🍻Sapporo Premium Draft
日本生啤買一送一 食串燒點都要Beer一Beer🍺
🧉新鮮椰青(個)
我最鍾意❤️解渴透心涼