2020-06-11 120 瀏覽
人氣呢樣嘢,好簡單,喺疫情稍為緩和嘅時候,邊度出現人龍,就知大家有啲咩係好耐未食過又好想第一時間回味啦。今日我哋再次嚟到灣仔嘅Burger Joy,好彩一收工就嚟到,遲多幾分鐘已經大排長龍,究竟有咩吸引到我哋要嚟encore呢!牛肉漢堡叫得Burger店,又點可以無牛肉漢堡呢?呢度嘅漢堡用上USDA美國優質黑安格斯牛肉手打而成,好juicy!搭配番茄、蔬菜、酸菜同洋蔥,中和整體油膩感。魚柳漢堡魚柳新鮮即炸,好香脆,入面嘅魚肉好嫩好滑。而喺Burger Joy食任何一款burger都要特別細味個包,佢個包係黃黃哋色,好香牛油味,細心位滿分。薯條食薯條嘅薯仔味一定要夠香,加少少鹽吊一吊味,唔需要加茄汁已經好好味。黑牛食burger同薯條,又點少得另一靈魂人物:可樂!嚟到夏天,加個雪糕,成為黑牛,直頭係最完美選擇呀。(記住Like同Share畀朋友)

黑牛

(記住Like同Share畀朋友)
2020-06-10