2022-09-13 21 瀏覽
想食呢間漢堡包店好耐,因為佢曾經入選Bloomberg全球最佳漢堡之一。呢日未到晚飯時段,路過見不用排隊,就即刻決定去食。尖沙咀海港城分店重有埋海景,真係幾chill!.🍔DOUBLE CHEESE BURGER $158漢堡分量十足,入面有兩塊4oz重的牛肉漢堡扒,重有雙層芝士、酸瓜、洋蔥、生菜。兩塊漢堡扒都好厚身,用上美國牛肋肉、牛肩肉、本地牛整成,牛味香濃,而且肉汁豐富。加上豐富的配料和秘製醬汁,真的大滿足!.🍔THE GOLD STANDARD $178和上面提及的漢堡用上差不多的材料,唯獨多了兩塊惹味又香脆的煙肉,頓時令到個漢堡包更加惹味,和口感豐富。.🍟CHEESE FRIES $58用上幼身炸薯條,新鮮炸起好香脆,而且芝士醬都不少,揭開薯條的底部,原來好多芝士醬,十分邪惡。.🐥BUFFALO WINGS $78雞翼食落外脆內嫩,味道酸酸辣辣,感覺幾惹味。.🍎APPLE PIE ICED TEA $38見個名咁特別,就叫來試吓。味道真係幾似蘋果批,帶蘋果和肉桂味,味道香甜。.🍋ARNOLD PALMER $38原來即係iced tea加lemonade,係漸變顏色都幾靚,味

🍔DOUBLE CHEESE BURGER $158

🍔THE GOLD STANDARD $178

🍟CHEESE FRIES $58

🐥BUFFALO WINGS $78
雞翼食落外脆內嫩,味道酸酸辣辣,感覺幾惹味。

🍎APPLE PIE ICED TEA $38
🍋ARNOLD PALMER $38
原來即係iced tea加lemonade,係漸變顏色都幾靚,味道係偏酸,茶味較淡。