2021-11-15 1169 瀏覽
呢間法式牛扒超人氣,勁多人打卡book枱嚟食,同朋友慶祝生日一流啊!每人入到嚟都係食同一個set,包麵包,沙律,牛扒同薯條任食,午市同晚市一樣價錢,都一樣係$398加一,但午市open rice 有得訂枱,晚市夜晚要5位以上先book到。🍴餐包 (set $398)係切開曬嘅法包,正常法包味,口感煙煙靭勒,搽埋牛油,正啊!🥗沙律好大份,沙律菜都好新鮮,有嘅核桃增加口感,配上醋汁,酸酸甜甜好開胃!🍴法式牛扒配薯條 medium rare 牛扒調味剛好,肉質偏軟但少少鞋口,唔係靚牛扒,肉味欠缺,牛味唔濃,但醬汁搭救,steak sauce好好味,好香濃creamy,好重牛油味,好鍾意個醬!薯條即叫即炸,好新鮮好脆,已經落咗鹽調味,超邪惡,可以問佢拎茄汁。侍應會不停幫你加薯條,真係食到夠為止,超飽🤣🍴檸檬蛋白撻 大概$150甜品有驚喜!睇落好多cream,但食落係酸酸哋,一啲都唔膩,個餅皮好鬆化,好好食,停唔到口,可能係牛扒薯條太膩,覺得甜品好fresh好正!推薦指數: 8/10慶祝節日生日一流,一早bookmark可以係甜品上面寫字,食到差唔多侍應會拎甜品過嚟,播歌唱法文生日歌,超有氣氛!

🍴餐包 (set $398)
係切開曬嘅法包,正常法包味,口感煙煙靭勒,搽埋牛油,正啊!

🥗沙律

🍴法式牛扒配薯條 medium rare

🍴檸檬蛋白撻 大概$150

推薦指數: 8/10
慶祝節日生日一流,一早bookmark可以係甜品上面寫字,食到差唔多侍應會拎甜品過嚟,播歌唱法文生日歌,超有氣氛!食物質素就中上,牛扒鞋咗啲之外,其他都幾好,服務都唔錯!