1K
2023-10-13 15 瀏覽
📍 八不(太子)Lunch 食壽喜燒,有啲過份~一秒到日本 道地的日本和牛壽喜燒店內好細心會提供圍裙,讓客人唔會整污糟,環境氣氛都好日式感覺,好舒服😌🫕關西風壽喜燒、以煎的方式料理呈現🔸 壽喜燒二人餐{$488}套餐皆含/美國頂級prime\牛板腱共{200g}/美國極黑豚/吉列西班牙豬扒 /名古屋粟米 /野菜盤 /兩罐日本直送嘅果汁( 壽喜燒o涮涮鍋)兩種吃法 先以和牛油脂熱鍋 加入特調壽喜醬汁油花超美的A5和牛 油脂香氣經涮煎後蹦出與醬汁融合的完美 裏滿蛋液滑潤口感超級棒黑豚肉以美國🇺🇸直接,紋理清晰,切到簿片上枱,好易煮,又易入味~粟米🌽以名古屋直送,鮮甜粒粒分明,好易咀嚼,日本嘅做法炒過,調味得宜~吉列豬扒炸得時間適中,上枱温度剛好,趁熱食豬扒好juicy,肉汁爆炸,肉質鬆化,而且不油膩~野菜盤好豐富,都係新鮮嘅蔬菜🥬豆腐🥠日本直送果汁有三款選擇,蘋果汁,橙汁,葡萄汁!#太子美食#太子#香港美食#九龍區#hkfoodblogger #hkkol #hkfoodig #hkfood #打卡#好多款式#健康飲食#打卡餐廳#美食#相機食先#hongkong #hkig #852foo
📍 八不(太子)
Lunch 食壽喜燒,有啲過份~
一秒到日本 道地的日本和牛壽喜燒
店內好細心會提供圍裙,讓客人唔會整污糟,
環境氣氛都好日式感覺,好舒服😌

🫕關西風壽喜燒、以煎的方式料理呈現

🔸 壽喜燒二人餐{$488}
套餐皆含/美國頂級prime\牛板腱共{200g}/
( 壽喜燒o涮涮鍋)

兩種吃法 先以和牛油脂熱鍋 加入特調壽喜醬汁
油花超美的A5和牛 油脂香氣經涮煎後蹦出
與醬汁融合的完美 裏滿蛋液滑潤口感超級棒

野菜盤好豐富,都係新鮮嘅蔬菜🥬豆腐🥠

日本直送果汁有三款選擇,蘋果汁,橙汁,葡萄汁!

#太子美食#太子#香港美食#九龍區#hkfoodblogger #hkkol #hkfoodig #hkfood #打卡#好多款式#健康飲食#打卡餐廳#美食#相機食先#hongkong #hkig #852food#香港探店#太子探店 #香港必食餐廳# 八不#壽喜燒