2022-04-26
上網見好多人讚呢間人氣高企嘅新派素食cafe,雖然較少食素食店,不過見佢地d賣相又真係好吸引😍咁偶爾食餐健康d其實都唔錯嘅☺️就喺無夜晚堂食嘅最後一日試咗佢地個外賣晚餐💁🏻♀️🍛日式咖喱雜菜配手抓餅 ($88) - 個日式咖喱睇落好色彩繽紛🥰咖喱汁加咗唔少配菜:紅蘿蔔🥕薯仔🥔洋蔥🧅雜菜🫑西蘭花🥦豆,西芹等等,非常豐富❣️手抓餅有兩大塊,面有微燶🤎口感酥脆,份量十足,我地兩個人每人食一塊都已經覺得幾飽😺咖喱偏甜唔辣,如果再杰身d就可以掛到更多汁上個餅度😋🍔不可能雜菌芝士漢堡配薯條 ($138) - 個漢堡好大個,賣相靚仔,非常足料💯有不可能肉🥩蕃茄🍅牛油生菜🥬蘑菇🍄純素芝士🧀薯條🍟麵包本身帶微甜🥯不可能肉口感紮實,好似真係食緊漢堡扒一樣,好juicy,唔油膩,感覺健康🌱食到佢個秘制醬汁帶有微甜,好吸引😻蘑菇份量多到瀉出黎,超級滿足🤩薯條粗身,好有口感,唔會乾爭爭或過油,仲附有一小盒茄汁,食得好滿足❤️套餐附送熱玄米茶🍵同凍伯爵茶🥤,茶味甘香,味道唔錯,另外賣有8折,都算抵食👍🏻拎外賣時見到佢地餐廳設計好清新,文青風格,空間感十足,下次務必要去堂食enjoy下😃
日式咖喱雜菜配手抓餅
不可能雜菌芝士漢堡配薯條