2024-06-21
太耐無食放題又諗起滿屋,貪佢位置夠方便,性價比又幾好真係好似隔咗一段時間無黎,就算只係食佢個經典放題 都發現有好多新野 包括一入去,櫈都未坐,就見到佢甜品係滿滿既upgrade, 士多啤梨千層酥,泡芙,伯爵茶千層蛋糕 😎 望落都好吸引雪糕櫃,係好多好多haagen Dazs,仲要係我最鍾意既macaron collection 😍😍 仲有movenpick, 甚至7仔賣得都幾貴既千層雪糕批 🥰🥰 真係落足本仲有個特飲區,見佢會出下唔同款,望落幾靚 食物方面,唔會有伏 刺身 既帆立貝,大粒左 😍 口感更好,味道更鮮甜 🫶🏻🫶🏻 仲有,又發現新野,佢個泰式鮑魚又係好正,酸酸辣辣夠開胃 👍🏻燒物,我成日覺得佢係出色既西京比目魚 係我每次都會叫!一啲都唔腥牛舌!新鮮上碟,完全無唔好食既理由!燒菠蘿,爆多汁呀!超好食燒生蠔,雖然粒肉唔係勁肥美,勝在夠新鮮👍🏻唔係用蠔肉放係殻上面嗰種架炸物,必食榴槤波波,爆餡爆到痴線! 😍帶媽媽食都超滿足 💫 所以都依舊多人 😎所以大家記得book 位
又諗起滿屋,貪佢位置夠方便,性價比又幾好
仲有個特飲區,見佢會出下唔同款,望落幾靚
食物方面,唔會有伏
燒物,我成日覺得佢係出色既
西京比目魚 係我每次都會叫!一啲都唔腥
牛舌!新鮮上碟,完全無唔好食既理由!
燒菠蘿,爆多汁呀!超好食
炸物,必食榴槤波波,爆餡爆到痴線! 😍
帶媽媽食都超滿足 💫 所以都依舊多人
😎所以大家記得book 位