2023-05-06 352 瀏覽
相信喺灣仔附近出沒開嘅朋友🙋🏻‍♂️都會聽過“13 Thirteen”嘅大名💛Thirteen 最出名嘅就係佢嘅滑蛋🍳 早、午餐都有唔少滑蛋配搭嘅選擇除咗飯類,重有漢堡、熱狗,各款特色三文治、意大利包,牛角包,甚至有迷你All Day Breakfast😋對Thirteen最深刻印象除咗滑蛋,就係佢嘅Logo✨️ 同埋店內各幅精緻畫功嘅食物示範圖🎨前幾日lunchtime食嘅 黑松露滑蛋餐肉飯番到公司pantry打開就有陣陣黑松露香,滑蛋無話因為擺咗一陣而有口感變化,配埋惹味豉油嘅足料飯量 我都隨時會食唔晒添㗎🙈 (環保考慮可以考慮叫少飯)飲品選擇除咗基本奶茶咖啡嗰啲,重有好幾款特飲。同埋雪櫃內嘅好多款自家製飲品、袋裝無冰奶茶!提提大家,13接受whatsapp或者網上order定 如果唔係繁忙時段都要等番好一陣㗎🤫

前幾日lunchtime食嘅 黑松露滑蛋餐肉飯

15 分鐘 (外賣自取)