2025-05-15 32 瀏覽
去到的時間全部爆滿,好彩早兩日訂了位,果然人氣十足,而且價錢實惠整體食物質素幾好,環境都幾企理,又抵食食泰國菜一定要叫【菠蘿海鮮炒飯】原個菠蘿盛載住就快滿瀉嘅飯同肉鬆,已經令人眼前一亮🤩入面仲有好多不同的海鮮🦐🦑而且點解個飯底咁香~~佢仲加咗好多葡萄乾添!!!加埋肉鬆、甜到咇汁嘅菠蘿肉、腰果,口感有多重嘅層次!食到你飽飽又滿足🤰🏻【青咖哩雞肉】青咖哩有少少辣,偏重口味啲啲,有很多雞肉,都唔細隻嘅,肉好香口,真的很美味。食泰國菜 梗系唔少得【鮮蝦柚子沙律】🤪青木瓜本身爽脆口感 少少煙韌 而唔油膩其實幾過癮🤣 配搭佢哋自家製酸酸辣辣而又帶些少甜味嘅sauce好開胃😋入面仲有好多大隻蝦 番茄仔同腰豆蝦肉都算彈牙,同埋唔知系咪因為索咗酸酸甜甜嘅汁吊到啲鮮味😝份量足 值得一試~【黃咖喱芝士雞鍋】雞肉嘅份量非常合理 亦好鮮甜同埋大塊🤍咖喱個味道我好鍾意 微辣 有少少椰奶同芝士味 食落去好香好濃郁嘅芝士咖喱味😋😋另外仲有香菜 令到成個咖喱更加香同豐富~份量真係好多 完全食唔晒🥲建議大家叫白飯嚟撈咖喱 perfect🥹🫶🏻

整體食物質素幾好,環境都幾企理,又抵食

食泰國菜一定要叫【菠蘿海鮮炒飯】

食泰國菜 梗系唔少得【鮮蝦柚子沙律】🤪

青木瓜本身爽脆口感 少少煙韌 而唔油膩

好開胃😋入面仲有好多大隻蝦 番茄仔同腰豆

蝦肉都算彈牙,同埋唔知系咪因為索咗酸酸甜甜嘅汁吊到啲鮮味😝

份量足 值得一試~

【黃咖喱芝士雞鍋】雞肉嘅份量非常合理 亦好鮮甜同埋大塊🤍