幾年前試過這裡的diNneR BuFFeT, 各方面都很不錯,環境,食物都是在五星酒店的水平,偶然發現有speciaL offeR 就再次光臨caFe103試LuncH buffeT. 因為平日關係,人比較少,食物大概40種左右,以價錢來說,是合格的。但不太寫食評的我一定要分享一下今次的用餐,餐廳的員工特別是servE 客人的幾位同事,即使帶上口罩都令客人感受到他們是帶著禮貌及微笑。可能大多數人會覺得這是很基本但我非常肯定不是每一間五星餐廳對每一位客人都有這種服務態度。衛生度及整潔度都好好,食物盤不會有餘半的影像,fiLLing DisHes 速度很適中。唯一不足可能是燒牛扒的哥哥可以切大塊少少,真係切一下就食完😅。熱盤嘅cuRrY(有驚喜), LamB cHop, 燒味,燒牛扒,冷盤嘅🦐都一定會eNcoRe~甜品非常出色,個人推介🥭拿破崙pie,raspberry choCo mosSue 同 creMè bruLee. 🧾就算用左優惠價都有half pricE套房couPoN 送,真心超值. 🥰特別鳴謝counTeR🤓哥哥(忘記留意你個名)幫我執返個電話🙌,這次的用餐eXperie
餐廳的員工特別是servE 客人的幾位同事
,即使帶上口罩都令客人感受到他們是帶著禮貌及微笑
熱盤嘅

🥰
特別鳴謝counTeR🤓哥哥(忘記留意你個名)幫我執返個電話🙌,這次的用餐eXperieNce一定會令我再返黎幫襯
2021-04-27
用餐優惠