2023-03-25
記得之前三代目喺北角開嘅時候已經試過,當時覺得性價比幾高😎估唔到而家喺屋企附近都開分店,又多一個晚飯好選擇🫢🐰炙牛拉麵 $92❣️炙牛可選全熟或者半熟,我當然係揀半熟啦!湯底係屬於濃味得嚟,但又唔會好膩,拉麵質地都仲保持到口感,牛肉好食!!果然嗌半熟係明智嘅抉擇🤣另外仲會跟埋糖心蛋😚😚正正🐰豚肩叉燒拉麵 $88❣️一整片叉燒都咪話唔fat fat 🤤兩碗拉麵湯底一樣,不過係睇吓你鍾意食叉燒定係食牛肉~啲荀好夠味!🐰和風炸雞 $62❣️一碟有四大嚿!唔會話好厚粉漿,外層香脆之餘,入邊嘅雞肉仲保留到肉汁!而且會跟沙律醬~額外仲會配少少沙律菜,感覺上冇咁大罪惡感🐰海老天婦羅 $78❣️唔知點解天婦羅一定要食蝦!個人覺得佢哋嘅天婦羅做得幾出色,出面嘅炸衣好薄好鬆脆,連埋新鮮嘅蝦肉,會想再encore😍🐰燒一口牛 $38❣️比想像中更加juicy,點少少檸檬汁會更加香🐰朱古力爆脆 $36❣️係咪估唔到日式拉麵店都會有呢啲手搖飲品呢?🤣見到簡直心心眼!朱古力爆脆有少少似阿華田脆脆嘅feel~建議少甜🐰雪芝茉莉雪芽 $35❣️上面層奶蓋,簡直係點睛之作,帶有芝士嘅鹹香,額外仲加咗寒天配料,口感一流🙆🏻♀️
,又多一個晚飯好選擇🫢
🐰炙牛拉麵 $92
🐰豚肩叉燒拉麵 $88
❣️一整片叉燒都咪話唔fat fat 🤤
🐰和風炸雞 $62
🐰海老天婦羅 $78
🐰燒一口牛 $38
❣️比想像中更加juicy,點少少檸檬汁會更加香
🐰朱古力爆脆 $36
🐰雪芝茉莉雪芽 $35