青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
🥢泰式虎蝦金邊粉 $138賣相吸引😍 兩隻虎蝦好大隻 肉質爽彈😌金邊粉份量好多👍🏻 而且炒得都幾乾身 麵條質感煙靭😋 撈埋雞蛋絲 花生同埋青檸汁一齊食 味道酸酸甜甜🤤.🍤荔枝菠蘿紅咖喱大蝦 $128大蝦剝左殼啖啖肉🥰 配料都有好豐富 有茄子秋葵菠蘿🍆 全部都好索咖喱汁😋估唔到荔枝同埋咖喱都幾夾🤓 荔枝清甜配埋咖喱嘅辣🔥.🥠油酥手抓薄餅 $52薄餅脹卜卜好大個😍 拎上手熱辣辣🔥烤得酥脆 點咖喱汁一流🤤.🐷炭燒豬頸肉 • 酸辣青醬 $118每次食泰國菜都會叫豬頸肉😌 呢間都燒得好好食😬 分量多而且每件都肥瘦均勻 再配埋酸辣青醬好惹味😋.🌶冬陰功梳打 $42🥥蝶豆花椰子奶蓋 $48兩杯飲品最深刻係冬陰功梳打 酸酸辣辣嘅味道配埋梳打 係好清新嘅感覺☺️ 而且再加咗黑胡椒粒 味道更加刺激😆
🥢泰式虎蝦金邊粉 $138
賣相吸引😍 兩隻虎蝦好大隻 肉質爽彈😌