2021-04-28
今日早收工,終於可以同老公撐枱腳啦,老公每次經過都好想試下,今晚終於有機會可以一嚐滋味地點非常方便,就近尖沙咀地鐵站,商場又新又靚,裝修時尚開揚,空間感大而舒適。酒既吊櫃大而深,夠晒霸氣龍蝦湯湯裏含有濃郁嘅龍蝦味,上面有片法式麵包和少許龍蝦肉,麵包鬆脆軟熟,湯夠晒熱辣辣,岩晒我口味。龍蝦沙律起殼既龍蝦肉大大片啖啖肉,放得好整齊,當中有適量既沙律菜,食落去無咁濟,仲好開胃添!龍蝦意粉龍蝦大大隻,夠晒派頭,意粉軟硬適中,酸酸甜甜岩晒我口味,2個人食份量岩岩好。龍蝦pizza帶火既龍蝦pizza,令我大開眼界,真係第一次見有咁既派頭,唔食得都睇得,更何況仲要係好好食。香濃既芝士牽引著龍蝦,芝士夠多又唔會太鹹太重味,用料十足,兩個人食完飽到一個點。有時唔想諗,又鍾意食龍蝦,不妨試下呢個餐,係尖沙咀the one 黎講都真係算幾抵食。
酒既吊櫃大而深,夠晒霸氣
龍蝦湯
龍蝦沙律