Green Orange

$1隻生蠔🦪咁抵邊到搵⁉️我叫咗🔅二人套餐🔅就可以優惠價換生蠔🦪我$10食咗10隻生蠔🦪🦪🦪抵到爛~生蠔粒粒肥滿,白嫩乾淨,口感偏清甜鮮美,有淡淡海水鹹味,搭配檸檬汁更突顯鮮味Deluxe 二人套餐包括前菜、主菜、甜品、酒🍷🔸黑松露蟹肉多士濃郁的黑松露味道及蟹肉混合, 再加上青瓜及車厘茄厘,口感層次豐富🔸青蘋果伴巴馬火腿沙律清新開胃的前菜,都算大份,巴馬火腿肉色澤光滑,青蘋果🍏多汁清甜爽口,平衡咗火腿的鹹香,搭配黑醋汁更開胃🔸海鮮湯喺龍蝦湯,湯中有隻青口,更顯鮮味🔸燒大蝦羽衣甘藍香草醬意大利麵大蝦煎香過好香口,蝦肉爽口,香草醬汁調得剛剛好,每一條意粉都好掛汁🔸10oz美國頂級西冷牛扒我叫咗5成熟,厚身但非常易切開,一啲筋都無,切開看得見的粉嫩,保留咗肉汁同口感,如果牛扒面再煎香同耐少少效果更好~伴菜有清新翠玉瓜、草厘茄、薯仔,平衡咗牛扒的油膩感🔸焙茶焦糖燉蛋免費畫碟有人氣Chiikawa,好可愛呀😍我需提前兩日預訂就有免費畫碟,令週年紀念日畫上完美句號💓🌟午市時間、套餐/單點餐品有85折優惠
$1隻生蠔🦪咁抵邊到搵⁉️

Deluxe 二人套餐包括前菜、主菜、甜品、酒🍷

🔸黑松露蟹肉多士

🔸青蘋果伴巴馬火腿沙律

🔸海鮮湯
喺龍蝦湯,湯中有隻青口,更顯鮮味

🔸燒大蝦羽衣甘藍香草醬意大利麵

🔸10oz美國頂級西冷牛扒