餐廳: 翡翠拉麵小籠包
資訊:

2016-12-02 934 瀏覽
去到兩點幾食下午茶嘅時間,仲未食嘢咁就去咗呢間都試吓啦。雖然係下午茶時間但係佢都爆曬架, 所以我哋拎咗號碼籌之後都等左一陣。我哋一行四個人,本來就坐咗係一張普通四人枱但後來想坐得舒服啲就要佢調左sofa 位。態度都好好擔心我哋有太多野坐得唔舒服,都很幫我地換我哋叫咗好多嘢食架先由四川擔擔面辣到就好夠啊,面都好足了,不過肉就唔係好多囉個雞會面呢好清淡不過都係一樣麵就好夠肉就唔係太多不過就最啱清淡嘅人食最開心嘅就係佢張墊蔥放係一邊生煎包 細細粒的的式式一邊脆卜卜好好食架呢個鎮江肉非常好食粒粒都晶瑩剔透😋唔係佢係涼食黎既仲配一碟醋點少少嚟食啦真係佢食 perfect match 😬呢個小籠包雖然好晒啦但係便啲肉質都好okayD汁都好夠算唔錯啦佢個口水雞都好好食啊夠辣丫😋😋個雞小小凍冰冰陪埋啲辣汁 一流😋😋4個人買單就係咁多啦
去到兩點幾食下午茶嘅時間,仲未食嘢咁就去咗呢間都試吓啦。

雖然係下午茶時間但係佢都爆曬架,
所以我哋拎咗號碼籌之後都等左一陣

態度都好好擔心我哋有太多野坐得唔舒服,
都很幫我地換

我哋叫咗好多嘢食架