2024-03-19
約咗個朋友嚟將軍澳Popcorn打邊爐,我哋今日就叫咗個澳洲和牛牛小排火鍋放題 ,一人一鍋湯底🔥🔥我哋就一個揀咗羊腩煲😋😋另外一個揀咗海老濃湯完熟蕃茄🍅🍅天氣凍凍地,食完個濃郁嘅羊腩煲湯底超級暖胃❤️羊腩亦都夠晒腍,支竹亦都好入味🤤🤤蕃茄湯底亦都超濃郁,配上海老鮮味十足😋😋餐廳位置寬敞🥰食物種類亦都好多,而且仲有個送餐機械人😆😆餐廳中間有唔同款式嘅蔬菜🥬同埋打邊爐嘅食物,醬料配菜選項亦都好多🧄🧄仲有自助雪糕機🍦🍨咖啡機☕️自助汽水機,各式各樣嘅茶飲😊樽裝清熱飲品,甜品仲有忌廉泡芙🍮🍮木糠布甸,我哋仲可以自製窩夫🧇🧇跟住配搭唔同嘅配料添💙💜我哋揀嘅澳洲和牛牛小排火鍋set,包括咗大量唔同嘅肉類😆😆安格斯牛小排,美國牛肩肉,一口牛肉粒,澳洲和牛牛小排,和牛胸腹眼,嚴選Prime牛肩肉🥰🥰滑牛肉,美國牛板腱,牛胸爽,熊本豬梅花肉,昆布漬雞肉,特選羊卷肉❤️💛嚴選伊利比亞五花肉🤤🤤我自己最鍾意呢就係夠晒鮮嫩嘅澳洲和牛牛小排🤤🤤同埋豬肉味濃嘅熊本豬梅花肉😋😋😋🐙🐟海鮮方面亦都有好多款:日本帶子,沙白🦐🦐海蝦,墨魚片,大蟹棒🦑🦑水魷魚,蝦滑,花膠,青口等等🥰🥰炸物款式都好豐富包括😍😍即炸午餐肉,即炸響鈴
餐廳位置寬敞🥰食物種類亦都好多,而且仲有個送餐機械人😆😆
食完仲可以行吓佢門口嘅大將超市,有啱心水嘅都可以買返屋企🥰🥰