2023-12-27 348 瀏覽
依家一入口,我已經feel到呢度嘅炭烤豬肋骨真係令人垂涎三尺!外皮烤得微微焦香,撕開一塊,裏面嘅肉汁相當多,咬一啖正喎!個人就最愛呢種口感夠晒juicy嘅嘢🥓。嚟到呢家餐廳,話說,個芝士培根薯條都係另一個讓人無法抗拒嘅美食。薯條香脆無比,加上濃郁嘅芝士同培根碎,淋上面嘅芝士醬味兒真係冇得頂🍟!另一邊廂,個pesto雞肉燴飯平衡得宜,雞胸肉煙韌得嚟又保持住水分,而米飯嘅味道亦係夠曬濃,唔會過於油膩。最後仲有杯水果沙冰,甜中帶酸,吃完油膩大餐之後咁清新,簡直就係消暑良方啊🥤!啲食物真係好味到流晒口水,雖然唔係專業食評家,但我敢講,每一道菜都準冇錯呀!話咁快,又食飽又滿足,望住桌面上啲剩菜,心諗,下次仲要再黎一轉!