2022-10-10 509 瀏覽
MOS Burger係源自日本嘅跨國連鎖速食餐廳,經由日本喺東京傳過嚟,已經有幾十年歷史,但唔知大家又知唔知道MOS Burger嘅MOS點解呢?🤣🤣原來mos 係解作most delicious 嘅意思,後來,M又解作佢好似高山一樣氣勢雄偉(mountain),O則是海洋一樣,心胸廣闊(ocean),S係下次有咩太陽一樣冇邊嘅熱情(Sun)🥳🥳聽落都幾特別喎,今次叫咗個烤牛肉珍珠堡,同我上一次食一樣都係咁高質。🤩珍珠飯軟林林,牛肉汁朔晒係入面。最好嘅係MOS Burger 可以唔洗配薯條,如果唔係飯加薯條,就會食到個人好飽,我叫咗個摩斯雞塊,咁樣就係滿足嘅一餐。總括嚟講,今次比到個幾好嘅用餐體驗。

珍珠飯軟林林,牛肉汁朔晒係入面。

總括嚟講,今次比到個幾好嘅用餐體驗。