2020-10-08 196 瀏覽
佢嘅唦嗲味非常濃郁,令到啲麵都撈哂啲汁,好好味。因為我本身好怕啲餐會整到啲牛肉太淋,但佢地嘅牛肉口感就好好。佢地嘅麵包係用左丹麥麵包,佢嘅口感係類似扎實版嘅酥皮,再加上牛油,超級好食。好想下次可以單叫呢個包食呀,但可惜佢只係可以跟餐包埋。個滑蛋淨係見到佢個色澤都知好靚,真係又滑又香。成個常餐係非常飽肚呀!食落係勁濃嘅黑椒味,身為黑椒迷嘅你一定唔可以錯過呀!面頭仲有厚厚嘅芝士,超級邪惡。佢嘅雞肉都幾嫩滑。飯底有撈左啲炒蛋增加香味同口感。呢個飯嘅份量又係好大呀,我覺得兩個女仔些牙食就岩岩好啦!飲品都大大杯。飲品甜度岩岩好。我最欣賞就係店主嘅創意十足,道道菜名都超級特別有趣,睇到都開心哂!以下就係佢地嘅餐牌:
飲品都大大杯。飲品甜度岩岩好。

以下就係佢地嘅餐牌:
2020-09-21