2016-04-15 2176 瀏覽
食過Pizza express 幾次,但之前都係食夜晚,今日第一次lunch 去食,叫左兩Lunch set,99蚊一份, 我地兩個人叫左兩個lunch set, 揀左一碗湯,一個海鮮意粉, salad同煙三文魚, 碟salad好足料,有好多雞胸肉,係我最鍾意ge雞胸肉,白述述又無骨,好好味。煙三文魚配軟軟的麵包幾好食,唔會太油膩。海鮮意粉都好足料,但味道無特別,同掛住食雞胸肉,無咩食到意粉, 湯試左一啖,味道尚可。最後想贊下d waiter, service 唔錯,不停refill 水同凍檸茶,整體都唔錯, 九龍塘店做得好過其他分店,。順帶想講埋,佢好過沙田個間好多, 尤其係食物分量方面。
,叫左兩Lunch set

2016-04-15