2007-02-15
又一城大部份食肆我都光顧過, 雖然不一定好食, 但始終是又一城, 服務態度不會太差, 直至我遇上板前...寫好飛仔落單, 一聲唔該(本人講), 都未知發生甚麼事, 黑衫女士一手搶走張飛走咗, 然後交咗俾初級侍應來覆單, 我問他為甚麼高級女士這麼無禮, 他詐作聽不到.落了單, 眼見師父仔個個未熟手, 把刀翻來翻去先切落去, 好似唔知點切. 難為其中一個師父仔仲同侍應吹水, 話自己早排考試九十分. 其中一款食物很久未到, 追到第二次柯打的東西都到齊,共追了三次, 第三次, 很生氣, 問女侍應為甚麼追了兩次都沒有下文,女侍應真可愛, 竟表示不知我追了兩次, 梗係啦,個客點會認住個侍應來追呢? 小朋友, 你係代表板前壽司, 不是代表你自己答問題!埋單了, 等了十分鐘都未找錢, 只見另一黑衫侍應跟收銀打牙鉸, 我唯有問侍應是不是不設贖, 最後生氣離場, 一句對唔住都聽唔到.九龍塘?? 仲差過旺角!可唔可以向管理公司投訴?
九龍塘?? 仲差過旺角!可唔可以向管理公司投訴?