2022-05-01 168 瀏覽
平時成日都黎幫襯,次次買都係六七八杯咁買返去同同事一齊飲。琴日中午時分去到貴店買左六杯飲品,其中有三杯係紫薯芋泥鮮奶波波。但飲左幾啖發現,三杯既芋泥都係有強烈既酸味,懷疑已經變壞。有同事第一次飲唔知,直程成杯變壞既都飲曬。每次我都係揀買呢個口味,都係好好飲,但今次質素真係好差,好令人失望。wts貴店同佢地反映返件事,但得到既回覆得三隻字:好,感謝。咁既回應去應對一個投訴,連一句抱歉或者唔好意思都冇,呢啲態度真係令人唔想再幫襯同支持。亦都唔知佢地事後係咪真係有認真去重新檢察食物既品質,定由得變壞既食材繼續供應比下一位既客人食用。我同我同事都因為咁,而搞到腸胃不適。都已經唔想再wts貴店,不如直接上黎openrice講,第一次openrice食評就送比貴店啦,全公司同事都決定唔再幫襯。
平時成日都黎幫襯,次次買都係六七八杯咁買返去同同事一齊飲。

外賣自取