2022-05-09 1674 瀏覽
開返晚市之後第一時間約朋友食好西🤤通常黎九龍城都係食泰國嘢,難得見到有我同朋友都中意嘅日本嘢就即刻試下!宜家二人前有8折優惠,一於就叫二人前🤭唔好酒都唔洗擔心,我哋就叫咗巨峰梳打同乳酸梳打。首先會有前菜,蔬菜條配鯷魚醬,第一次咁樣食,鯷魚醬嘅鹹香再加上爽甜嘅蔬菜條,比想像中夾同好味!二人前嘅前菜有火炙左口魚邊沙律🥗同埋燒鱈魚乾✨沙律好清爽開胃,左口魚邊夠晒肥美🤤 鱈魚乾幾特別,而且會忍唔住一塊接一塊係咁食🫣跟住我哋揀咗龍蝦刺身,呢個真係是日最佳!望住師傅喺我哋前面即撈即劏,真係特別新鮮,超級爽口同鮮甜,而且份量非常多!淨低嘅龍蝦就用黎整咗呢個甲羅燒,滿滿嘅龍蝦膏配埋餅乾一齊食,味道啱啱好,朋友仲話有得送飯食就更完美🤣🤣食到底仲有有隱藏嘅龍蝦肉!之後有煙燻牛舌心、白鱔、豬肋條同埋羊架,全部由櫻花木燻製,入口會有木香,別有一番風味🤤食完肉就有鯛魚湯野菜烏冬,湯底清甜,做完最後一道菜就啱啱好可以解漏。甜品有日式卷蛋,分別係巨峰同香蕉朱古力味,非常鬆軟同唔會太甜,係一個完美嘅句號🤤

宜家二人前有8折優惠,一於就叫二人前🤭

唔好酒都唔洗擔心,我哋就叫咗巨峰梳打同乳酸梳打。