2020-04-12 688 瀏覽
上星期六快閃荃灣買暖水壺,最後都睇唔中,剛巧又到晚飯時間,見好耐無食上海野,同媽,姐就去左尚點。我地都算早入場6點半左右,所以人流唔多,而家呢個時間做緊優惠有85拆,堂食外賣一樣,所以都算抵食。menu有3人套餐2百幾蚊,真係抵,但我地都係喜歡散叫,叫左小籠包、 嫩雞煨面無影相,豆卜粉絲煲,干扁四季豆,小吃併盤,排骨湯面。全部食物差不多同時間一起來,真係都唔知食邊樣先,其實呢間野第二次來食,之前印象一般,但今次感覺有改善,野食除左小吃併盤既烤夫 怪怪地,家姐話雞絲粉皮麻麻地,其他野食都好味,最愛係四季豆,真係好好食😋! 嫩雞煨面係我至愛,清曬個湯🤭,提一提佢地面質地真係唔錯,我地叫排骨湯面,都放左一陣,但面身唔會有淋,有口感👍最讚係水好夠熱😉,野食夠熱,又快,職員有禮貌回應快速。😊所以都會繼續幫襯✌希望香港飲食業盡快向好!香港加油!

,豆卜粉絲煲,干扁四季豆,小吃併盤,排骨湯面。

最讚係水好夠熱😉,野食夠熱,又快,職員有禮貌回應快速。😊

所以都會繼續幫襯✌希望香港飲食業盡快向好!香港加油!
2020-04-04