2020-10-25
最近大家好興staycation, 屋企人都喺熊貓酒店訂咗幾晚,所以我哋都係返酒店附近搵餐廳食飯。環境🌟🌟🌟今次呢一間餐廳位於悅來坊商場入面,位置唔係話好難搵,就係即係酒樓嘅隔離,入面位置都唔係真係話好迫,略嫌燈光有少少昏暗。食物🌟🌟🌟先講下擔擔麵,作為擔擔面嘅忠實粉絲,我覺得呢度嘅湯底尚算合格,但係佢嘅面實在太淋,唔係我嘅口味。不過值得一讚嘅係呢一度嘅齋鴨,入面好足料,而且真係即叫即炸,有興趣都可以嚟試吓!你屋企人最欣賞嘅就係佢嘅砂鍋雞煲,不過記得有返四個人以上先至好叫呀,因為真係好大煲!入面非常之足料,雞都好鮮嫩,湯底亦都係好香嘅雞湯味!仲有呢一度嘅上海粗炒,味道唔會太鹹,亦都唔會話好油,而呢一度嘅價錢黎講真係合格有餘!不過如果對於正宗上海菜有要求嘅大家,可能呢度未必係你哋最好嘅選擇啦
環境🌟🌟🌟
食物🌟🌟🌟