2022-04-11
講真真係非常之咁耐冇再食日本嘢因為疫情關係到到都封晒食肆好多時一放工已經完完全全冇得再食晚餐所以餐第五波就嚟完結之前想去解封知後我哋就即刻出嚟懲罰全部嘅食店一坐低就即刻叫番杯特人就係青蘋果颱風乳酸淨係呢個青蘋果嘅冰條都非常之金給正而且預算味道非常之咁濃郁又唔會過分添非常之咁開胃午餐嘅時間就叫咗一款豐州壽司刺身Set估唔到入邊嘅種類選擇非常之咁多其實我最鍾意就係食吞拿魚嘅赤身呢度非常之咁新鮮識得出去完全冇晒根魚嘅味道非常之咁濃郁而且油甘魚嘅有油脂非常之正之後再叫咗一款店員推介嘅岩手縣生蠔非常之咁豐滿而且仲非常之咁飽滿非常之充足果然依家係食蠔嘅季節而且再配合埋佢哋獨奏嘅生蠔醬汁簡直令人精神飽滿蠔嘅味道迅速係厚度充斥爆發之後叫咗呢度最出名嘅落夾燒分別係蟹味噌落夾燒同埋黑松露蟹肉羅夾燒羅夾燒嘅配菜非常之咁多唔單止有魚子仲會有鵪鶉蛋同埋蟹肉再加上蟹膏一齊整邊個會完全幫我哋落手先所以係完全唔需要自己郁動的而且呢度服務非常之咁好完全唔使自己落手亦都會幫你睇晒火完全係一個殘廢餐嘅選擇而且燒嘅時候非常之咁香濃唔單止會聞到啲好似貝殼燒嘅味道仲聞到陣陣嘅蟹膏味最後就叫咗譏笑鮑魚鮑魚嘅size非常之咁大隻而且
午餐嘅時間就叫咗一款豐州壽司刺身Set
完全唔使自己落手亦都會幫你睇晒火完全係一個殘廢餐嘅選擇
而且燒嘅時候非常之咁香濃
唔單止會聞到啲好似貝殼燒嘅味道仲聞到陣陣嘅蟹膏味
最後就叫咗譏笑鮑魚
鮑魚嘅size非常之咁大隻而且又係一種殘廢餐啲咩會完完全全幫我哋處理晒佢嘅內臟仲會去賣殼所以呢燒完之後非常之咁好食中保持種非常之多嘅肉會加上了清酒去燒所以保留到肉汁之餘仲令到佢嘅肉質非常之亂畫唔會in