樓下冰室大件、好味、抵食!今日同爸爸一齊黎荃灣買野入貨!荃灣區家品真係平好多啊!行完一輪就搵地方休息!經過見到樓下冰室唔洗等位!餐牌又有野岩食!就入去坐lu!其實我地都唔係好肚餓..只係好想坐…所以只係叫左一個餐!瑞士雞翼配蒜蓉牛油脆豬仔包同沙律!加埋個餐飲綠豆冰!大約五分鐘就上齊野食lu!綠豆冰勁大杯!重有好多綠豆!綠豆煲得好林!加埋椰奶好好味!瑞士雞翼兩大隻!仲要勁入味!蒜蓉牛油脆豬仔包勁厚身!外面好多餐廳個包都紙咁薄呢!加埋蒜蓉牛油勁香!食落脆卜卜!仲有大大兜沙律有蘋果、青瓜、同蜜桃!我地兩個人食一個餐都覺得好飽lu!總括:餐廳環境乾淨企理、食物品質良好!大件夾扺食!出餐快!服務良好!我會再來的!
樓下冰室大件、好味、抵食!

2018-05-15