2022-10-01
上網搵香港好味嘅漢堡包店嘅時候成日都見到呢間已經想食好耐🤣今日難得同朋友經過梗係要來食一食💎$110 Cheeseburger見到Cham喺上面嘅特色漢堡就係佢當然要試一試啦call個漢堡包都幾大個夾住$1好厚嘅牛肉超香嘅芝士勝瓜同其他配料個包熱辣辣新鮮正氣嘅漢堡真係冇得彈漢堡肉煎得好香而且牛尾好重一啖就可以食到鬆鬆軟軟嘅漢堡牛肉同Ciis口感好豐富.💎$90 Chicken Burger朋友就叫咗一個雞肉漢堡平時食雞都好怕會好柴但係呢個完全唔會雞肉10分鮮嫩用漢堡夾住一齊食好正10分推介.💎$42 Upgrade to combo💎 Battered Onion Rings同朋友一齊share咗個Cambo套餐嘅薯條有幾款可以選擇我哋就揀咗洋蔥圈喜歡洋蔥圈同平時食開嗰款有啲唔同真係好香洋蔥嘅香味外層係炸向左嘅外皮10分香口.💎 Soda Water
成日都見到呢間
已經想食好耐🤣