2024-06-02 105 瀏覽
🉐餐廳好有氣氛✅餐佈置就好似喺戶外露營一樣咁chill👍唔錯呀🥳🍜泰式船麵金邊粉🌈食泰國菜🇹🇭梗係要食番碗船麵啦🍜啖湯味道夠濃🔥我揀左好滑又重牛肉味嘅牛頸脊同埋爽口彈牙嘅牛丸👍呢個超推介✅🐥烤泰式雞肉串🌈呢個泰式雞肉串超有驚喜🥳個雞串烤完啲雞肉都仲係滑嘟嘟✅仲好多汁添😋🥙香煎三文魚柳黃薑椰菜花飯 🌈呢個黃薑椰菜花飯味道唔錯👅好香口✅三文魚柳大大件仲煎得啱啱好😍都幾滑😋份量都算係大份🥳🥗麻醬田園海蝦沙律🌈新鮮嘅沙律菜配埋好香嘅麻醬❤️上面仲放滿左彈牙嘅海蝦🍤真係色香味俱全呀🥳🍷藍蝶花荔枝特調 🌈呢杯啱晒打卡嘅特飲真係超靚 😍味道清清地唔錯👍🥤凍泰式奶茶🌈呢個泰式奶茶都唔錯👍我自己平時飲奶茶就鍾意奶味比較多啲啲✅所以呢個味道就係啱晒我嘅口味喇🥳

🍜泰式船麵金邊粉

🐥烤泰式雞肉串