重點要講講海鮮🤞🏻屋企人食buffet最喜歡食海鮮🤡(師奶心態覺得咁先抵!) 如果你或者你屋企人都一樣是海鮮愛好者,這個龍蝦蟹腳山應該都可以嚇你一跳,真心疊到山般高😂。龍蝦有機會遇到過鹹,蟹腳雖然偏瘦但幾鮮甜,而且啖啖肉好正。另外有生蠔供應,不過我們都不愛吃生蠔就無法比comment嚕~⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀牛肉愛好者的話🐮除了一直都有的和牛壽喜燒,今期還有超肥美的和牛鐵板燒🤤我偏愛油花,這個很可以!師傅會逐片切片放上鐵板,幾十秒就已經可以上碟👏🏻入口真的會融化!大推!另外一般Buffet必備牛扒羊扒都有,而且質素也不差,不會過熟過生或帶筋,只是個人略嫌不夠熱🙊🌟同場推介🌟今期還有限定鵝肝omg😍😍😍my fav!不過只有指定時間供應,你會發現突然一大堆人排隊🤣不過質素超高,煎好即上碟即供應!份量也不吝嗇,喜歡鵝肝的朋友絕對要拎一份試試~另外就是這裡的特色 - 手繪甜品板只要留低想講/畫的東西,之後指定時間去認領就可以,每次經過都見師傅畫個不停,雖然不過是一點小花巧,但收到的人絕對窩心❤️慶祝的話很推薦~(心太軟用dark choc不會太甜,不過最好味的甜品是奶凍和雪糕)
重點要講講海鮮🤞🏻

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
牛肉愛好者的話🐮

🌟同場推介🌟
今期還有限定鵝肝omg😍😍😍my fav!

另外就是這裡的特色 - 手繪甜品