2020-11-12 182 瀏覽
行過見到新張期間八五折,咁就俾佢吸左入嚟,第一感覺環境明亮,同埋啲侍應都幾友善。呢度應該係主打卷物,有好多好多款可以揀,幾有創意同特別,諗得到嘅日式料理呢度似乎都有,要花多少少時間去睇Menu揀嘢食,因為實在太多選擇啦!! 龍捲風沙律,份量非常足夠,有大量蟹子蟹柳絲仲有中華沙律喺裏面,仲有啲脆脆嘅口感,味道非常夾,推介!彩虹卷同金龍卷,揀咗有蝦有三文魚同牛油果嘅卷物,呢個配搭冇死,飯嘅質感同味道都幾好,魚生切得幾厚身唔會話得薄薄地一片,整體兩個卷物都唔錯! 三文魚頭湯,平時好少點呢樣野黎食,但朋友想食都冇所謂,個湯幾有鮮味奶白色,三文魚煲完湯之後估唔到都幾好食,個魚頭超大有好多肉食,裏面仲有菜豆腐紅蘿蔔有啲蔬菜食下!仲有雞中翼同牛舌,印象中牛舌燒得幾香又夠厚身好食,雞翼就一般正常水準!! 因為啲嘢幾好食,最後忍唔住再order左芝士年糕同雞泡魚乾,呢餐食到超飽,呢兩碟其實都好好食,下次有機會會再幫襯!!