2024-01-24
啲串燒嘅樣, 真係同網上嘅相一樣的haha, 又好睇又好食✨ 串燒嚟講價錢真係唔算貴, 價錢around $12-$48?🫣 有好多種類揀, 燒鳥/牛/羊/豬/海鮮/蔬菜/魚, 我覺得最特別係佢哋有燒卷物同埋穀物!!🤩.最推介大家必試明太子飯團同埋蟹膏飯團, 啲飯嘅邊因為燒過, 所以係有少少飯焦感, 仲有勁大pat醬係上面, 抵食過其他飯團店🤣haha 如果鍾意食黑松露嘅話, 一定要點黑松露烤雞!!😛 燒羊架都好正! 池魚仔亦都係好推介大家食嘅, 因為都有8-9件, 好脆身又啖啖肉!🤤 .甜品嘅話, 一定要點黑糖菠蘿, 因為燒完, 黑糖會變脆身, 一定要試!!!🤩🤩🤩 仲有4大舊haha overall, 仲有好多新奇得意嘅配搭, 有興趣嘅可以一試~ 全部都唔錯!😛.百香果可爾必思 $32/ 梅酒梳打 $48?兩杯都超大杯!!✌🏻以地點嚟講, 真係好抵飲! 百香果可爾必思真係有好多百香果haha, 百香果咬落去係會比較酸嘅, 所以唔會好甜, 啱啱好🍺 朋友話梅酒梳打都幾好飲, 有淡淡梅酒香, 啱晒唔想飲到太重酒精味嘅飲🍻~ .平日dinner都多人, 建議大家可以book枱.📍燒烤堂尖
百香果可爾必思 $32/ 梅酒梳打 $48?
平日dinner都多人, 建議大家可以book枱
📍燒烤堂
尖沙咀諾士佛臺1號1樓