2019-03-23 819 瀏覽
見朋友post上Facebook讚間串燒店好食,見到d相野食都幾吸引,最重要係自轉好啱我地掛住吹水又唔睇火既人,提前個幾星期訂位。今日終於去試到喇入到去果下真係唔油煙,同埋坐位唔會肥林林,e樣係好重要,否則我越坐越想走。店員好細心已放定圍裙比客人,見到枱上既醬料都好齊全,值得講既係佢自家制既梨汁醬,有埋辣粉 好啱我地鐘意食辣既人,同埋張menu有埋燒烤時間,相當貼心首先要讚下個和牛,真係堅好食,絕對可以食到廿串整體牛、豬、羊都唔錯。仲有個芝士魚腐,入面芝士絕對唔係揸流攤既,滿滿既芝士,太邪惡鳥另外雞皮,豬腸,青魚都唔錯。特別講下佢腸既款式,墨魚腸,台灣腸,豬柳腸都正,味道同係台灣街邊既燒腸仔一樣,唔會硬掘掘。食得出唔係一般放題既cheap野。以咁既價錢絕對合理既。而且汽水任飲,仲有haagendazs雪糕🍦整體黎講,放題少見咁有良心既食店,值得encore雖然訂位要提前,但接受既。我記得當年中環某間日本放題 要提前一個月book, 因為星期五至日都好爆,但質素真係有番咁上下。所以深明一個道理☝🏼 好野係要等既😂 係未難聽過粗口先入到去得一枱客果d我真係淆淆地,費事嗌乜都冇。所以預早一星
首先要讚下個和牛,真係堅好食,絕對可以食到廿串
入到去得一枱客果d我真係淆淆地,費事嗌乜都冇。所以預早一星期左右都合理既。
串燒
串燒