2020-09-12 1256 瀏覽
Dan Ryan’s係一間傳統美式餐廳,每次行過總係排滿長長人龍,唔好話walk-in,可能打電話做booking都未必有位,今日難得出街有機會就一於試下。。。🔘 紐約人氣水牛城雞翼 (7隻) $128評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 水牛城雞翼係一個非常出名既美式頭盤,用辣汁煮成,非常惹味開胃。配上青瓜、西芹以及藍芝士醬,令雞翼嘅味道同口感都有所提升。如果覺得唔夠辣,仲可以配上特級辣醬。。。🔘 番茄海鮮意大利飯 $152評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 意大利飯十分足料,啲海鮮一啲都唔欺場,材料用上蝦、青口、蜆、三文魚以及白魚。意大利飯非常creamy,每一啖都有濃濃嘅番茄味同海鮮味。。。🔘 炭燒美國肉眼牛扒 (10oz) $398評分: 🌕🌕🌗🌑🌑評語: Dan Ryan’s用上高級牛扒食材,全部都經美國USDA認證。我哋嗌左medium rare,個都有啲失望,肉質比較韌,似係多筋。另外可配搭烤新薯、焗薯、蒜蓉芝士薯條或甜薯條,我哋選擇左芝士薯條,但唔係好熱,似係炸起左一段時間😨仲有個香烤墨西哥辣椒牛油粟米,呢個食落好香唔錯。。。🔘 招牌黃金墨西哥脆片 (半份) $118評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語:

紐約人氣水牛城雞翼

評分: 🌕🌕🌗🌑🌑

招牌黃金墨西哥脆片

🔘 招牌黃金墨西哥脆片 (半份) $118
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑
評語: 墨西哥脆片上淋上溶化左嘅芝士,可以做到拉絲😛仲配上Kalamata橄欖和紅椒,以及他他醬,非常好食。

🔻記得要預約先,walk-in機會好微!
🔻疫情期間,大家盡量留在家中啦!
推介指數:⭐️⭐️⭐️
招牌黃金墨西哥脆片