2025-06-30 301 瀏覽
想食 拔絲咕嚕肉定食 $98⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️每一舊咕嚕肉夾起都有拔絲嘅效果外皮脆卜卜酸酸甜甜,肉質又軟又多汁,名副其實皮薄餡靚。仲要份量超級多!我一個女仔就食唔晒啦🤣佢個定食除咗白飯之外,亦都包咗麻辣雲耳同埋蓮藕,咕嚕肉酸酸甜甜之外,亦都有啲配菜中和下💜蜜糖芥末雞翼$48 ⭐️⭐️⭐️⭐️雞翼大大隻脹卜卜,外皮勁脆,啲肉勁juicy,加埋佢啲蜜糖芥末醬,勁開胃呀!黑松露蘑菇忌廉意粉$86⭐️⭐️⭐️⭐️一嚟到就聞到好香嘅黑松露味,意粉偏乾身好彈牙!每一條意粉都係黐住啲黑松露蘑菇汁,黑松露同埋奶味好夾,食落好Creamy💜同樣地!份量都係好大呀🥰總結!呢間餐廳啲嘢食份量偏大,如果細食嘅話應該都未必可以食晒一個餐,建議多啲人嚟一齊食,以cafe 價錢嚟講,性價比都幾高,唔怪得咁多人推薦🫶🏻Wanna Eat (新蒲崗)新蒲崗彩虹道16號地舖
想食 拔絲咕嚕肉定食 $98⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

蜜糖芥末雞翼$48 ⭐️⭐️⭐️⭐️

黑松露蘑菇忌廉意粉$86⭐️⭐️⭐️⭐️

總結!

Wanna Eat (新蒲崗)
新蒲崗彩虹道16號地舖