2022-12-13 2167 瀏覽
自從幾年前同朋友食過之後一試難忘,不停推薦身邊其他既食肉獸朋友😆食物性價比高,份量偏大,而且環境氣氛輕鬆舒適,好適合同朋友/另一半黎放鬆下🥰✨當晚我地叫左ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ $𝟻𝟿𝟾/人,其中ғɪʀsᴛ ᴄᴏᴜʀsᴇ同埋ᴍᴀɪɴ既sɪᴅᴇ ᴅɪsʜ都係跟人數,𝟸-𝟹人可選𝟷款,𝟺-𝟻人可選𝟸款,𝟼-𝟽人可選𝟹款 💁🏻‍♀️✨🍹ᴍᴏᴊɪᴛᴏsᴇᴛ係唔跟飲品,同行朋友叫左杯ᴄᴏᴄᴋᴛᴀɪʟ,酒味唔算濃,清爽🌱🍤ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴘᴏʀᴛᴏʙᴇʟʟᴏ ғʀɪᴇsғɪʀsᴛ ᴄᴏᴜʀsᴇ我地揀左炸大啡菇伴黑松露醬,呢個係次次嚟都必食❤️❤️外皮勁脆,大啡菇厚肉多汁,加埋黑松露醬真係一絕😂而且份量好多兼全部大大塊,好滿足,推薦!🫶🏻🥄sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ第二道係湯同沙律,我地都揀左湯,如圖係蘑菇湯上面有幾粒脆既麵包粒💫上枱係熱既但不至於燙口,好ᴄʀᴇᴀᴍʏ、好香濃😍加上綿密既口感,好快就清左😋🍖sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴜsᴅᴀ ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ 第三道我地都揀左招牌既ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ(ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ),另外仲可以選擇大份量ᴡᴇsᴛᴡᴏᴏᴅ ᴄᴜᴛ (+$𝟷𝟶𝟶)以及ᴍᴇɢᴀ ᴄᴜᴛ(

🍹ᴍᴏᴊɪᴛᴏ
Mojito

🍤ᴛʀᴜғғʟᴇ ᴘᴏʀᴛᴏʙᴇʟʟᴏ ғʀɪᴇs
Truffle portobello fries

🥄sᴏᴜᴘ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ

🍖sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴜsᴅᴀ ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ
第三道我地都揀左招牌既ᴘʀɪᴍᴇ ʀɪʙ(ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ),另外仲可以選擇大份量ᴡᴇsᴛᴡᴏᴏᴅ ᴄᴜᴛ (+$𝟷𝟶𝟶)以及ᴍᴇɢᴀ ᴄᴜᴛ(+$𝟸𝟶𝟶),需要提前預訂,當晚已經無哂啦😳唯有一人叫左一份ʀᴇɢᴜʟᴀʀ ᴄᴜᴛ獨食😆😆
慢烤係呢種富含油脂部位其中一個最正既煮法,因為可以最大化肉味同埋油香‼️😋肉質夠軟嫩,把刀接觸到塊肉直頭好似切緊牛油咁,再配搭附上嘅肉汁同酸忌廉醬食用,會增添唔同既風味👍🏻伴碟既係幼身薯條,香脆、調味適中,我地兩個都清哂😆😆
Signature USDA prime rib

🌽ᴄʀᴇᴀᴍ ᴄᴏʀɴ
sɪᴅᴇ ᴅɪsʜ我地揀咗奶油粟米,一大兜份量足夠𝟸-𝟹人分享。奶味、牛油味香濃,粟米好甜,有少少拉絲效果😋😋推薦!🫶🏻
Cream corn

🍰ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ʙʀᴏᴡɴɪᴇ ᴡ/ ᴠᴀɴɪʟʟᴀ ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ (+$𝟻𝟾)
sᴇᴛ包左一份雲呢拿雪糕(圖左),好重奶味,裡面仲會見到一點點既雲呢拿籽💫我哋另外叫咗一份甜品sʜᴀʀᴇ🤎暖笠笠既朱古力布朗尼配上冰凍既雲呢拿雪糕,甜度剛剛好,反而伴碟既提子好酸🤔份量適合sʜᴀʀᴇ,我地食完都超飽😂😂
Chocolate brownie with vanilla ice cream
Mojito
Truffle portobello fries
Signature USDA prime rib
Cream corn
  • Signature USDA Prime Rib (Mega Cut)
  • Creamed Corn
  • Portobello Fries