2013-09-05 9 瀏覽
香港可以食waffle的地方唔多, 見中環開咗間當然要黎試下啦! 原來就o係green waffle diner 旁邊!green waffle diner都ok, 但又唔算勁好食果隻, 不過香港冇乜選擇有時都唯有食佢~~呢間同green waffle diner唔同, 因為呢間比較似快餐~~~唔係比人停留好耐果種~!因為得好少位~~開始見佢個waffle細細舊~個樣同港式扮西式果種差不多..以為同樣食法但原來個texture真係唔同的~!佢入面係有咬口的感覺, 唔係普遍"林至至"的感覺!同埋佢有一種甜甜地特別的味道! 我叫果隻係classic, 加埋nutella, 都係$23~開始怕唔夠飽, 因為睇落去都細細舊~~但原來都夠架! 因為佢好濃好甜~怕食甜的朋友可能會覺得甜咗d, 但我自己就好中意~!!!下次經過會再食過!!!
香港可以食waffle的地方唔多, 見中環開咗間
因為得好少位~~

但原來個texture真係唔同的~!
佢入面係有咬口的感覺, 唔係普遍"林至至"的感覺!
同埋佢有一種甜甜地特別的味道!
開始怕唔夠飽, 因為睇落去都細細舊~~
但原來都夠架! 因為佢好濃好甜~
怕食甜的朋友可能會覺得甜咗d, 但我自己就好中意~!!!
下次經過會再食過!!!
2013-09-02