2022-07-11 539 瀏覽
Bookmark咗a while呢間主打生酮飲食嘅Cafe😍未試過keto foody!!撞正食唔到佢嘅抹茶Tiramisu QAQ唯有其他嘢嗌晒抹茶味lol▫️Tiramisu [$88]重酒味!creamy! 餅嘅espresso味仍好香!! 就算冇matcha我覺得都要試呢個~▫️Smoked Salmon Sandwich [$78]食材新鮮同滿滿的 Salmon大大塊 蛋沙律也很香 w/freshy veggies 不過keto bread 偏乾身 包嚟講我就覺得口感不太好:3▫️Matcha Muffin [$48]THIS IS CRAZY一拮落去 衰鬼流心嘅😍唔止流心部分茶味濃 muffin口感外脆內鬆軟 蛋糕身都夠香茶味 真係好食QAQ會想經過都買一個weeeee ▫️Matcha- 龍膽 [$55]最後就係要hot&iced matcha latte 口感夠醇 第一次試龍膽 冇咁重甘味 但都夠香!

▫️Tiramisu [$88]

▫️Matcha Muffin [$48]