2021-05-13 3927 瀏覽
工作日要去client office開工,lunch又唔想行得太遠去食,決定探索下花園道三號地下呢個類似foodcourt的地方全層有好幾間餐廳,中間同室外都有檯凳可以比打工仔食完再走,野食選擇好多,行左一圈之後決定試下simplylife個burger🍔車打芝士牛肉漢堡配薯條($62)首先講下個burger,分量唔算太多,女仔一個人都可以食得曬,入面個sauce係牛油果醬🥑,令成個burger罪惡感瞬間降低左唔少~車打芝士+牛肉係最完美的配搭,呢個combination絕對冇得輸~🍟薯條可以揀辣or唔辣,鐘愛食辣ge我當然揀辣,不過辣味好少,連平時唔太食得辣的朋友都話唔辣😂總括黎講,係中環可以用呢個價錢食到個高質burger絕對可以一試~

🍔車打芝士牛肉漢堡配薯條($62)

2021-04-22
  • 車打芝士牛肉漢堡配薯條