2020-03-02 1450 瀏覽
幾個月後再次來到Silencio用餐,今次試埋其他菜式先🙈1️⃣Kamakawiwo ⭐️⭐️⭐️⭐️佢係由三文魚同魚籽再配上牛油果蓉既一個前菜。以墨汁脆片夾起一齊食,好鮮味。牛油果蓉亦令刺身既層次更加豐富,好開胃2️⃣Corn Tempura ⭐️⭐️⭐️呢個菜將粟米捏成一個個玉米球然後炸,喜歡玉米的朋友應該會超喜歡,可惜個人認為性價比唔算太高。3️⃣Cheese Burger ⭐️⭐️⭐️⭐️Cheese Burger既fusión做得唔錯!睇落係一件壽司,但食落就完全係Burger味道,好特別!特別要mention既係佢入面係用和牛做餡。4️⃣Yakisoba ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今餐最喜歡既一碟菜,soba味道好新穎,帶有微微酸酸味,係我好鍾意既口感,作為呢餐既結束好滿意😋
幾個月後再次來到Silencio用餐,今次試埋其他菜式先🙈
Kamakawiwo

1️⃣Kamakawiwo ⭐️⭐️⭐️⭐️