2015-12-31 503 瀏覽
之前食過一次Holy Crab,今日佢地re-opening ,所以邀請左我去參加。今日舊地重臨,Holy Crab形像完全改變,吧枱大左好多,魚池唔見左,周圍好多電視播住球賽,原來佢地轉左Sport bar. 廚師整左蟹肉扁意粉,蟹肉配上扁意粉,鮮甜又好味。炸蟹肉球沾了少少酸酸甜甜的沙律醬,炸粉不厚,好鬆脆,好好味。而最令我驚喜的是另一款食物,麵包夾鮮蝦,d蝦好爽,麵包好軟身,原來麵包夾鮮蝦的配搭係咁正。 最後,我發現呢度轉左大廚,果然係不一樣的Holy Crab,食物好味,環境令人感覺舒服自在左好多,而我發現餐牌上的價錢比以前平了好多, 加上呢度多了兩張桌球枱及兩個dart machine.
2015-12-23