姐妹團揾舒適靜靜的地方傾婆仔經,一直bookmark左都想來試食,差不多2點半來到,還好趕得切叫到,lunch set 12:00-14:30店內裝潢好舒服,無乜人,幾台客,客嘅質素都好好,環境幾chill,waitress 們都好nice介紹我地每人都叫左唔同set share 前菜一,幾清新,少酸,粒粒都好食,係右邊d醬怪怪的(個人感覺)前菜二有2份,唔知點解前後上會唔同,一份有魚子一份無😑 肉感偏實,魚味一般前菜三,推介熱氣之選,配個醬岀色,狂啪!Waitress推介是日cocktail,幾好飲,after taste有dd苦,但感覺唔錯主菜來了😳牛不可以貌相!仲以為係瘦肉樣,點知好有牛味!本人好愛食牛,呢個幾好,肉質唔錯,林,配個薯蓉不得了!薯蓉真係唔錯,其實呢碟整體都👍🏿主菜二,魚,條魚堅煮得好食😳,好脆皮好香,魚肉好juicy,👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿主菜三,呢款好可惜喺主菜一,二之後,感覺一般,偏酸,相對無咁岀色整體而言幾好,👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿,會encore☺️ 靜靜地同姐妹傾左成個下午😏
姐妹團揾舒適靜靜的地方傾婆仔經
,lunch set 12:00-14:30

我地每人都叫左唔同set share
前菜三,推介熱氣之選,配個醬岀色,狂啪!

Waitress推介是日cocktail,
幾好飲,after taste有dd苦,但感覺唔錯
主菜來了

整體而言幾好,👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿,會encore☺️
靜靜地同姐妹傾左成個下午😏