2022-12-20 41 瀏覽
#五星級high tea set翻新後嘅中環街市 週邊有唔少高質食肆 呢間蠔吧除咗海鮮正 afternoon tea set更係hidden gem 💎 -⭐️下午茶三層架 $298 (二人用)⭐️每日三點鐘供應 茶點由星級師傅悉心炮製 無論係色香味 拍得住五星級酒店tea set 價錢就平一大截-🍔迷你牛肉芝士漢堡 🥠煙三文魚脆餅🥓巴馬火腿配蜜瓜鹹點之中 最最出色嘅係mini burger 小巧可愛 well done漢堡扒 肉質依然柔軟juicy 兩啖食完 唔夠喉兼夾唔捨得😅-🧇手工窩夫🍫朱古力布朗尼🫓馬卡龍Macarons外層薄而酥 充滿杏仁香 細細地咬一啖 帶出黏牙嘅糖心感 so nice so sweet🥰-🥛意式奶凍🍮焦糖燉蛋🍎蘋果金寶我嘅「飛佛」絕對係apple crumble‼️ 鮮蘋果粒餡肉 爽口少甜 焗金寶粒脆口有牛油香 玉桂味明顯啲 會更理想-☕️Flat White 🍵桂圓紅棗茶喺蠔吧飲到barista級數手調咖啡 絕對係另一驚喜-📍Feast Oyster Bar中環域多利皇后街15-16號地下及1樓
#五星級high tea set

⭐️下午茶三層架 $298 (二人用)⭐️