今日我同幾個朋友仔一齊來🚇中環呢間 CaN LaH happy hour 🍸 再食埋晚餐,呢度地方十分之大👍,有闊落嘅室內座位亦有無敵維港夜景🌃露台空間,加上多款嘅星馬風味特色 cocktails 🍹,好 chill 好有格調!娘惹黑炭小金杯🥃可以自己加上唔同嘅配料🤤,尤其係大蝦🦐鮮味加上特色醬汁同竹炭☺️脆杯,入口十分之開胃。老隆藥膳肉骨茶🫖用料豐富,🥣湯清味濃滋補養生🥰。百香果沙律🍤蝦球外殼好酥脆,大蝦彈牙😍鮮味,個百香果沙律醬😋酸酸甜甜好美味。流沙牛油蟹🦀超級鮮味,香甜嘅流沙奶黃醬充滿🧈牛油香,加上新鮮嘅大肉蟹🦀,絕對係我心水之選👍!芙蓉🔥燒蟹用上充滿東南亞風味嘅甜豉油🤤去炮製,食嘅時候沾上娘惹🇲🇾風味醬汁,滋味無窮。怡保乾炒🔥海鮮米粉炒得夠乾身火喉🤩十足,入面有🦑魷魚、蝦🦐同埋帶子等嘅海鮮,😋啱晒我口味。呢度🍮甜品款式都唔少,佢哋嘅招牌原個雪燕🥭香芒椰子盅🥥更加係必食嘅,入面🥰雪燕用料十足,芒果肉同醬🥭好香甜,配埋椰子雪糕🍨同布甸十分之豐富好味!

老隆藥膳肉骨茶🫖用料豐富,🥣湯清味濃滋補養生🥰。