2024-04-26 12 瀏覽
放工同朋友去中環蘭桂坊食飯飲嘢Chill 一Chill 餐廳非常之寬敞,優雅同好大,非常舒適!我哋叫咗兩杯美味嘅酒!一杯係靚靚紫色花花幻彩波波嘅Ei grape! 佢係提子味嘅伯爵茶酒黎架!另一杯係大阪港式風味嘅鴛鴦!Yuen Yeung !? 裏面有威士忌,泰式奶茶同埋咖啡泡沫!前菜我哋叫咗一個超級之優雅嘅頭盤裏便有好好味嘅波波芝士,紅菜頭意大利雲吞,仲有一個味道非常之可口嘅波波醬配埋吞拿魚,波波醬係用橙色同埋黃色嘅燈籠椒打成!非常之開胃!美味既主食我哋仲叫咗六角星pizza Stella!每一個星形嘅各位都有好香嘅黑松露芝士!配埋火腿同埋蘑菇一齊食真係一流!主食龍蝦配意大利粒粒飯真係非常之份量十足!餐廳嘅職員仲會超級友善咁幫手分開埋龍蝦嘅肉放落去飯到等客人方便食!意大利粒粒飯係用西西里醬汁沙律去製作而成識落酸甜香口非常開胃!甜品我哋叫咗餐廳自家製嘅提拉米蘇同埋拖肥小布甸!仲有佢哋自家製嘅杏仁餅都超級好食呀!
放工同朋友去中環蘭桂坊食飯飲嘢Chill 一Chill
餐廳非常之寬敞,優雅同好大,非常舒適!

美味既主食我哋仲叫咗六角星pizza Stella!