2007-11-02 18 瀏覽
上星期同四個friend 去Baci Pizza,一行五人叫了兩個pizza (white base 辣肉腸同red base廚師之選),一個linguine,一個雜菇意大利飯,蘑菇湯和炸魷魚。計質感和味道樣樣都算十分有水準,比薩底脆,餡料份量剛好,linguine爽口不膩,略嫌少,飯質地非常好,我平時極少香港叫呢樣野,因大多都做得唔係太淋身就係太重芝士,勁漏頂唔順。呢度就真係掂喎,第日可以再叫。炸魷魚脆粉稍厚乾硬,軟身D較好。埋單千三蚊,食物計呢度整體算好好,service無甚特別,地方略迫,要浪漫談情怕且要上樓上間restaurant。Overall我都覺得係貴左D。