2020-12-07
有得食好西最開心🥳🥘中環蘇豪出名多野食,但價錢都有返咁上下💸今次我搵到一間性價比好高,又多選擇嘅多國菜小酒館Acquasala😋推介幾款高質菜式比大家🤤🥩Roast Beef Japanese Rice $150喺意式餐廳都食到日式fusion野😚粉嫩薄切牛肉配上蘋果生薑汁同蛋漿🍳口感香厚綿滑🤤份量好足,但米飯略嫌唔夠香軟🍚⭐️⭐️⭐️⭐️💫🦆Duck Foie Gras Torchon $128香厚鴨肝夾埋脆脆多士係絕配👍🏻沙律同酸醬好開胃🥗令人忍唔住清左個碟嘅小食😋⭐️⭐️⭐️⭐️🥣Scallop Carpaccio $98Fresh fresh嘅扇貝刺身入口即溶🌊配菜亦好用心🍊有鮮燈、橄欖、小蕃茄等等,令成件事鮮上加鮮🤩⭐️⭐️⭐️⭐️🌮Herb Ravioli $140之前喺歐洲食過嘅意式素餛飩🥬喺香港終於食返果陣味😍健康好味又飽肚之選😚⭐️⭐️⭐️💫
⭐️⭐️⭐️⭐️💫
🦆Duck Foie Gras Torchon $128